Oficialiai pristatytas „Redmi Note 13R Pro“ išmanusis telefonas: pasiūlys identiškas specifikacijas kaip ir „Note 13“ modelis, o didžiausi skirtumai - dizaine

Tomas Eidukevičius

2023-11-22, 11:42

0 komentarų

Prieš keletą dienų „Redmi“ oficialiai pristatė „Redmi 13C“ išmanųjį telefoną, o internete jau kuris laikas sklandė informacija ir apie dar vieno įrenginio pristatymą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas „Redmi Note 13R Pro“ išmanusis telefonas: pasiūlys identiškas specifikacijas kaip ir „Note 13“ modelis, o didžiausi skirtumai - dizaine

Kinijos technologijų bendrovės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ oficialiai pristatė naująjį „Redmi Note 13R Pro“. Naujasis įrenginys techniniu aspektu yra identiškas kaip ir „Redmi Note 13“, o vieninteliai skirtumai – dizaine.

Naujasis „Redmi Note 13R Pro“ turi kiek didesnį kamerų iškilimą, kuriame įmontuotos dvi kameros, LED blykstė, o taip pat ir „Redmi“ bendrovės logotipas. Išmanusis telefonas taip pat turi geltonos spalvos opciją, kuri nėra siūloma su „Note 13“ variantu.

„Redmi Note 13R Pro“ atkeliauja su 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Čia naudojama panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi bei pasiūlys keletą skirtingų atmintinių. „Redmi Note 13R Pro“ bus prieinamas su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o taip pat ir 8 GB RAM bei 128 GB, 8 GB ir 256 GB atminties, o brangiausias modelis pasiūlys 12 GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties.

„Redmi Note 13R Pro“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 100 MP raiškos vaizdo jutiklį. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Naujasis „Redmi“ įrenginys pirkėjams bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai juodos, geltonos bei šviesiai mėlynos. Kinijos rinkoje šis išmanusis telefonas kainuos nuo maždaug 257 eurų. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas