Oficialiai pristatyti laukiamiausi šių metų „Poco“ išmanieji telefonai: pasiūlys daugiau galios bei keletą kitų atnaujinimų už itin patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-05-28, 19:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas sklandė įvairiausios kalbos apie „Poco F6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie turėtų būti prieinami ir Europoje. Kaip ir buvo tikėtasi, praėjusios savaitės pabaigoje įvyko ir oficialus šių įrenginių pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatyti laukiamiausi šių metų „Poco“ išmanieji telefonai: pasiūlys daugiau galios bei keletą kitų atnaujinimų už itin patrauklią kainą

„Xiaomi“ dukterinės kompanijos atstovai pademonstravo du naujus modelius. Dubajuje įvykusios spaudos konferencijos metu pristatyti naujieji „Poco F6“ ir „Poco F6 Pro“, kurie netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvos rinkoje.

Praėjusiais metais pristatyti „Poco F5“ serijos įrenginiai sulaukė didelio susidomėjimo, o taip pat buvo pakankamai populiarūs ir Lietuvoje. Šie vidutinės klasės modeliai pasiūlė patrauklų kainos ir kokybės santykį. Pažvelkime, ką įdomaus siūlo naujesnės kartos variantai.

Poco F6 kaina ir specifikacijos

Naujasis „Poco F6“ modelis aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu ir „Dolby Vision“ palaikymu, o maksimalus ryškumas siekia 2 400 nitų.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Šio „Poco“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu.

„Poco F6“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje telefono dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 20 MP asmenukių kamera.

Šis išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas juodos, žalios ir titano spalvų, o jo kaina turėtų siekti maždaug 350 eurų. Kaip bebūtų, kol kas nėra žinoma tiksli „Poco F6“ kaina Europoje.

Poco F6 Pro kaina ir specifikacijos

Kaip galima suprasti iš pavadinimo, naujasis „Poco F6 Pro“ yra kiek aukštesnės klasės nei bazinis serijos modelis. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinės.

„Poco F6 Pro“ naudos 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 12 bitų panelė su 1440p+ raiška, o maksimalus jos ryškumas sieks 4 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP asmenukių kamerą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu ir f/1.6 diafragma. „F6 Pro“ modelis taip pat turi ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Naujasis „Poco F6 Pro“ bus prieinamas juodos ir baltų spalvų, o jo kaina prasidės nuo 459 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma, kada šie išmanieji telefonai pasieks Lietuvos rinką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas