Oficialiai pristatyti naujieji „Redmi Note 13“ serijos įrenginiai: pasiūlys išskirtines savybes už mažiau nei 200 eurų

Lukas Snarskis

2023-09-23, 12:38

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatyti naujieji „Redmi Note 13“ serijos įrenginiai: pasiūlys išskirtines savybes už mažiau nei 200 eurų

Kiekvieną rudenį „Redmi“ atstovai pristato naujus „Redmi Note“ serijos išmaniuosius telefonus, o ne išimtis ir šiemet. Prieš keletą dienų kompanijos vadovai pademonstravo naujuosius „Redmi Note 13“ serijos modelius.

Kinijoje surengto pristatymo metu oficialiai pristatyti trys įrenginiai – „Redmi Note 13“, ‚Redmi Note 13 Pro“ ir „Redmi Note 13 Pro+“. Apie pastarąjį modelį plačiau skaityti galite paspaudę čia, o šiame tekste apžvelgsime pirmuosius du telefonus.

Naujasis „Redmi Note 13“ atkeliauja su 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Čia naudojama panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi bei pasiūlys keletą skirtingų atmintinių. „Redmi Note 13“ bus prieinamas su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o taip pat ir 8 GB RAM bei 128 GB, 8 GB ir 256 GB atminties, o brangiausias modelis pasiūlys 12 GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties.

„Redmi Note 13“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 100 MP raiškos vaizdo jutiklį. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Naujasis „Redmi“ įrenginys pirkėjams bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai juodos, sidabrinės bei šviesiai mėlynos. Kinijos rinkoje šis išmanusis telefonas kainuos nuo maždaug 140 eurų.

Kalbant apie „Pro“ modelį, pastarasis turės 6,67 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama AMOLED panelė turės ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį. Išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi.

Skelbiama, jog išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „Redmi Note 13 Pro“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu, o pirkėjams šis įrenginys bus prieinamas šviesiai mėlynos, šviesiai violetinės, sidabrinės bei juodos spalvų. Pigiausias modelis turėtų kainuoti nuo maždaug 180 eurų.

„Redmi Note 13“ serijos įrenginiai pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Tiesa, „Redmi“ šiuos išmaniuosius pristatė tik Kinijos rinkoje, o jų debiuto Europoje dar teks palaukti. Kol kas nėra žinoma kada jie galėtų pasiekti mūsų regioną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas