„OnePlus“ atvėrė savo paslapčių skrynią: paskelbta, kada debiutuos naujasis flagmanas, europiečiams teks laukti kiek ilgiau

Lukas Snarskis

2023-11-22, 10:32

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ kasmet pristato vis daugiau išmaniųjų telefonų. Atrodo, jog dar visai neseniai jų asortimente buvo vos vienas ar du telefonai per metus, o dabar šis skaičius gerokai išaugęs.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ atvėrė savo paslapčių skrynią: paskelbta, kada debiutuos naujasis flagmanas, europiečiams teks laukti kiek ilgiau

Internete jau kuris laikas sklinda gandai, jog „OnePlus 12“ gali debiutuoti šių metų gruodį, o apie tai oficialiai patvirtino ir kompanijos atstovai. „OnePlus paskelbė apie naujojo flagmano debiutą, kuris įvyks jau gruodžio 4 dieną. Tiesa, spaudos konferencija bus surengta Kinijoje, o europiečiams dar teks palaukti.

Remiantis naujausia informacija, „OnePlus 12“ išmanusis telefonas tarptautinėje rinkoje debiutuoti turėtų tik sausio mėnesį. Nors tiksli data ir nėra pateikiama, tačiau šią informaciją atskleidžia nepriekaištingą reputaciją turintis Maxas Jambooras. Pastarasis yra puikiai žinomas dėl itin tiksliai pateikiamų prognozių.

Verta pastebėti ir tai, jog naujojo flagmano debiutas minimas kaip „OnePlus 12“ serijos pristatymas. Tai leidžia tikėtis, jog Kinijos bendrovės atstovai ketina pristatyti ne vieną išmanųjį telefoną. Deja, tačiau kol kas neaišku ar kartu debiutuos dar galingesnis „OnePlus 12 Pro“ variantas, o galbūt gamintojas pasiūlys kiek pigesnį „OnePlus 12R“ modelį.

„OnePlus“ atstovai jau kuris laikas anonsuoja naująjį savo flagmaną, o dabar paaiškėjo ir kai kurios „OnePlus 12“ išmaniojo telefono savybės. Patvirtinta, jog šis modelis naudos naująjį „Sony LYT-808“ kameros sensorių. Negana to, bendrovės išplatintoje nuotraukoje teigiama, kad „OnePlus“ prisidėjo prie šio sensoriaus kūrimo.

Kinijos kompanijos atstovai žada, kad tai bus aukščiausios klasės kamera, o greta jos rasime ir didžiulį 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą. Ši periskopinė kamera pasiūlys ir optinio priartinimo galimybę, tačiau tikslios savybės kol kas nėra atskleidžiamos. Žinoma, visi objektyvai bus patobulinti „Hasselblad“ bendrovės.

„OnePlus“ atskleidė ir tai, jog išmanusis telefonas naudos 2K ProXDR ekraną. Nors oficialiai dar neskelbiama, tačiau jau anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie čia naudojamą 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „OnePlus 12“ turėtų palaikyti 5 400 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo galimybe. Tikėtina, jog ši naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. Šis flagmanas taip pat turės turės 16 GB arba 24 GB operatyviosios (RAM) atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas