„OnePlus“ jau ruošia 2024 metų flagmaną: pasirodė pirmosios „OnePlus 12“ įrenginio specifikacijos, ketinama atnaujinti kameras

Lukas Snarskis

2023-06-28, 07:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ kasmet pristato vis daugiau išmaniųjų telefonų. Atrodo, jog dar visai neseniai jų asortimente buvo vos vienas ar du telefonai per metus, o dabar šis skaičius gerokai išaugęs. Kaip bebūtų, didelio susidomėjimo sulaukia galingiausi bendrovės flagmanai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ jau ruošia 2024 metų flagmaną: pasirodė pirmosios „OnePlus 12“ įrenginio specifikacijos, ketinama atnaujinti kameras

Niekam ne paslaptis, jog bendrovė kitąmet turėtų pradėti naujausių flagmanų prekybą. Tikimasi, kad „OnePlus 12“ pasirodys dar šių metų pabaigoje, tačiau niekada nebūna per anksti skleisti pikantiškus gandus, kuriuos kursto daugybė spekuliacijų iš Kinijos nutekintojų.

Remiantis naujausia informacija, „OnePlus 12“ išmanusis telefonas pasirodys su trečios kartos „Snapdragon 8“ mikroschemų rinkiniu, o nugarėlėje turės tris kameras. Čia bus naudojamas 50 MP + 50 MP + 64 MP kamerų derinys.

Pasak nutekintojo, pagrindinė kamera turės IMX9 serijos jutiklį, kuris gali būti „Sony“ 1 colio tipo IMX989. Itin plataus kampo kamera taip pat bus 50 MP, o puikus 32 MP IMX709 teleobjektyvas užleis vietą 64 MP OV64B iš „OmniVision“.

Baterijos talpa gali būti didesnė nei 5000 mAh, tačiau manome, kad ji išliks tokia pati, nes, kaip pranešama, įrenginys bus paleistas su 150 W greituoju įkrovimu. Tai ne pirmas „OnePlus“, palaikantis tokius sparčius tarifus, tačiau pagaliau galime jį pamatyti kaip tikrą flagmaną.

Taip pat kyla klausimas, ar prekės ženklo gerbėjai Šiaurės Amerikoje pajus triženklio standarto skonį, nes „OnePlus 10 Pro“ ir „OnePlus 11“ specifikacijos buvo susilpnintos.

„OnePlus 12“ gali būti traktuojamas taip pat, bet kadangi iki oficialaus pristatymo liko beveik pusė metų, dar per anksti mąstyti apie kažką konkretaus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas