„OnePlus“ keičia savo poziciją: kitą savaitę debiutuosiantis „Nord 4“ modelis gaus ilgesnį programinės įrangos palaikymą nei įprasta

Lukas Snarskis

2024-07-12, 07:57 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

„OnePlus“ atstovai paskelbė, jog naujausių produktų pristatymas bus surengtas liepos 16 dieną. Oficiali spaudos konferencija įvyks Milane, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti internetu. Renginio pradžia – 16:00 val. Lietuvos laiku.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„OnePlus“ keičia savo poziciją: kitą savaitę debiutuosiantis „Nord 4“ modelis gaus ilgesnį programinės įrangos palaikymą nei įprasta

Spaudos konferencijos metu bus pademonstruoti „Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai, „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris, o taip pat ir „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas. Jau žinoma, kad tai nebus visiškai naujas įrenginys ir gamintojas planuoja tiesiog pervadinti Kinijoje parduodamą „Ace 3V“ modelį.

Dabar aiškėja, jog naujasis „Nord 4“ modelis sulauks ilgesnio programinės įrangos palaikymo. Dar vasario mėnesį, „OnePlus“ atstovai teigė, jog toks ilgas palaikymas, kokį siūlo „Google“ ir „Samsung“ nėra reikalingas, tačiau, panašu, nuomonę Kinijos kompanijos vadovai jau spėjo ir pakeisti.

Bendrovės generalinis direktorius Kinderis Liu atskleidė, jog „OnePlus Nord 4“ ketverius metus gaus didžiuosius „Android“ atnaujinimus, o saugumo papildiniai būsimus pirkėjus pasieks net šešerius metus. Toks programinės įrangos palaikymas yra metais ilgesnis nei anksčiau. Po šių naujienų – daugeliui kilo klausimų dėl kitų bendrovės produktų palaikymo.

Kas nutiks „OnePlus“ flagmanams, tokiems kaip „OnePlus 12“, kuriems iki šiol buvo žadami tik penkerių metų atnaujinimai. Darome prielaidą, kad jie taip pat gaus šešis, tačiau ar tai bus taikoma jau pristatytiems įrenginiams, ar tik metų pabaigoje pasirodančiam „OnePlus 13“ modeliui?

Priminsime, jog naujasis „OnePlus Nord 4“ turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1 240 x 2 772 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Maksimalus šio įrenginio ekrano ryškumas sieks 2 150 nitų.

„OnePlus Nord 4“ turės dvi kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „Sony IMX882“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Pagrindinė šio telefono kamera pasiūlys ir 4K filmavimo su 60 kadrų per sekunde galimybę. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas