„OnePlus Open 2“ gali turėti milžiniškos talpos bateriją, kokios iki šiol nesiūlo joks kitas gamintojas, aiškėja, kada galime sulaukti debiuto

Lukas Snarskis

2024-07-22, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos keletą naujų išmaniųjų telefonų per metus, tačiau dabar jų kuriamų įrenginių skaičius yra ženkliai didesnis. Praėjusių metų pabaigoje debiutavo ir pirmasis bendrovės sulenkiamas telefonas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„OnePlus Open 2“ gali turėti milžiniškos talpos bateriją, kokios iki šiol nesiūlo joks kitas gamintojas, aiškėja, kada galime sulaukti debiuto

2023 metų spalio mėnesį buvo pristatytas naujasis „OnePlus Open“, o dabar gamintojas dirba ties antros kartos atlenkiamu išmaniuoju. Toks „OnePlus“ modelis turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o Europą jis pasiekti turėtų 2025 metų pradžioje.

Neseniai pasirodė pranešimų, jog „OnePlus Open 2“ gali turėti 6 500 mAh talpos baterija, o kai kurie šaltiniai nurodo, kad čia gali būti panaudotas net ir 7 000 mAh talpos akumuliatorius. Jeigu tokia informacija pasitvirtintų – šis sulenkiamas įrenginys turėtų didžiausią bateriją tarp visų tokių modelių.

Verta paminėti ir tai, kad „Oppo“ gali tapti pirmuoju gamintoju, kuris pasiūlys sulenkiamą išmanųjį telefoną su didelės talpos baterija. Vėliau toks įrenginys būtų pervadintas į „OnePlus Open 2“. Kaip žinia, abi šios kompanijos priklauso „BBK Electronics“ korporacijai ir tai nebūtų pirmas kartas, kuomet atliekami tokie veiksmai.

Praėjusių metų pabaigoje debiutavęs „OnePlus Open“ turi 4 805 mAh talpos baterija, todėl 6 500 mAh ar net 7 000 mAh talpos akumuliatoriaus panaudojimas būtų didžiulis žingsnis į priekį. Į „OnePlus 12“ įmontuota 5400 mAh baterija, o didesnis akumuliatorius galėtų atitikti dabartinę bendrovės strategiją, nes ji neseniai paskelbė apie „Glacier Battery“ technologiją.

„Glacier Battery“ technologija skirta didesnio tankio silicio pagrindu pagamintoms baterijoms. Tai leidžia mažesniame akumuliatoriuje sutalpinti didesnę talpą. Dėl šios „Glacier Battery“ technologijos „OnePlus Ace 3 Pro“ yra 9 mm storio ir sveria tik apie 207 gramus, o čia naudojama 6 100 mAh baterija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas