„OnePlus“ prezidentas patvirtino: naujasis „Ace 3V“ modelis debiutuos jau netrukus, pasiūlys išskirtines galimybes

Lukas Snarskis

2024-03-12, 15:01

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai jau prieinami ir Europoje, o dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naują įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ prezidentas patvirtino: naujasis „Ace 3V“ modelis debiutuos jau netrukus, pasiūlys išskirtines galimybes

Išmaniųjų telefonų gamintojas ruošiasi pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris bus žinomas kaip „OnePlus Ace 3V“. Dabar pasirodė ir pirmieji pranešimai apie šią „OnePlus“ naujieną, kuri turėtų debiutuoti dar šį mėnesį.

Apie šį įrenginį prakalbo ir „OnePlus“ prezidentas Li Jie, kuris atskleidė, jog pristatymas įvyks jau netrukus. Vienas iš bendrovės vadovų patikino, jog naujasis „Ace 3V“ modelis bus aprūpintas išskirtinėmis dirbtinio intelekto galimybėmis.

Remiantis naujausia informacija, šis „OnePlus“ išmanusis telefonas turėtų tapti pirmuoju įrenginiu pasaulyje, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi. Šis įrenginys taip pat turės 5 500 mAh talpos bateriją su 100W greituoju įkrovimu.

„OnePlus Ace 3V“ gali būti aprūpintas 6,74 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška, o viršutinėje jo dalyje rasime ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą. Išmanusis telefonas taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą bei pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas