„OnePlus“ pristatė naująjį „Ace 2 Pro“ modelį: už neįtikėtinai žemą kainą pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas bei milžiniškas atmintines

Lukas Snarskis

2023-08-16, 18:43

4 komentarai (-ų)

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ pristatė naująjį „Ace 2 Pro“ modelį: už neįtikėtinai žemą kainą pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas bei milžiniškas atmintines

Dar vasario mėnesį, „OnePlus“ pristatė „Ace 2“ modelį, kuris debiutavo su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o vėliau buvo pristatytas ir „OnePlus Ace 2V“ variantas, aprūpintas „MediaTek Dimensity 9000“ mikroschemų rinkiniu.

Pastaruoju metu internete sklandė įvairių kalbų ir apie dar vieną naują šios serijos modelį, kuris dabar buvo pristatytas ir oficialiai. „OnePlus“ atstovai pristatė naująjį „OnePlus Ace 2 Pro“, kuris pasiūlys galingas specifikacijas, daugybę atminties ir itin greitą įkrovimą. Pažvelkime į viską iš eilės.

Visų pirma, naujasis „Ace 2 Pro“ modelis aprūpintas 6,74 colių įstrižainės ekranu su 2 772 x 1 240 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų AMOLED panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ekrano ryškumas siekia 1 600 nitų. Išmaniojo telefono ekranas taip pat dengia 100 proc. DCI-P3 bei sRGB spalvų gamos, o ekrano su korpusu santykis siekia 93,9 proc.

„OnePlus Ace 2 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintines. Išmanusis telefonas turės iki 24 GB operatyviosios (RAM) bei iki 1 TB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 150W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog įrenginyje bus naudojama speciali aušinimo sistema, kuri leis mėgautis ilgomis žaidimų sesijomis.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. „OnePlus“ čia įmontavo ir 8 MP itin plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – 2 MP makro. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 16 MP asmenukių kamerą.

Pirkėjams naujasis „OnePlus“ įrenginys bus prieinamas žalios bei pilkos spalvų, o jame jau bus įdiegta „Color OS 3.1“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Skelbiama, kad pigiausias modelis kainuos 375 eurus, o už tai gausime 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Norintiems 24 GB RAM bei 1 TB vidinės talpos – teks susimokėti 500 eurų.

Pranešama, jog „OnePlus Ace 2 Pro“ bus prieinamas nuo rugpjūčio 23 dienos, tačiau bent jau kol kas jis bus parduodamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

4 komentarų

Arunas

Ką jūs rūkot? Ir kur gaunat tokiu stiprių kasekų?Telefono kaina kinijoj apie 1300 eur.Ar čia jusų nurodyti 500 eur už dėkliuką?

Lukas Snarskis

Jūsų prastos kokybės medžiagos aiškiai pakenkė jūsų regėjimui. Gaila.

GP

Ne gali būti, Aliexpress atvirkščiai visada mažiau kainuoja negu Europoje.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas