„OnePlus“ ruošiasi dar vienam pristatymui: paaiškėjo, kada debiutuos vidutinės klasės „Nord CE4“ išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2024-03-12, 17:11

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai jau prieinami ir Europoje, o dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naują įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„OnePlus“ ruošiasi dar vienam pristatymui: paaiškėjo, kada debiutuos vidutinės klasės „Nord CE4“ išmanusis telefonas

„OnePlus“ ketina pristatyti naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „OnePlus Nord CE4“. Oficialus įrenginio pristatymas įvyks jau balandžio 1 dieną, pirmadienį, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

Jau žinoma, jog „OnePlus Nord CE4“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi. Gamintojo teigimu, šis mikroschemų rinkinys pasiūlys 15 proc. geresnį procesoriaus veikimą, 50 proc. geresnę vaizdo plokštę, o energijos tausojimas bus 20 proc. geresnis nei ankstesniame modelyje.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus siūlomas dviejų skirtingų spalvų, o daugiau informacijos apie „Nord CE4“ modelį turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu. Kaip jau minėjome, oficialus šios „OnePlus“ naujienos pristatymas įvyks balandžio 1 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas