„OnePlus“ šiemet nestabdo – už savaitės bus pristatytas dar bent vienas telefonas

Lukas Snarskis

2019-10-03, 01:00 (atnaujinta 2022-12-03, 19:13)

0 komentarų
„OnePlus“ šiemet nestabdo – už savaitės bus pristatytas dar bent vienas telefonas

Jeigu galvojate, jog anksčiau buvo sunku suprasti „OnePlus“ kompanijos planus, tai rekomenduojame visa tai pergalvoti. Išmaniųjų telefonų gamintojas šiemet pristatė jau tris įrenginius – iš pradžių „OnePlus 7“ ir „OnePlus 7 Pro“, o visai neseniai ir „OnePlus 7T“, tačiau tai dar nėra viskas. Daug kas spėliojo ar Kinijos kompanija išleis dar vieną telefoną šiemet ir atsakymas yra – taip.

https://twitter.com/oneplus/status/1179018124739280896

„OnePlus“ atstovai oficialioje kompanijos „Twitter“ paskyroje paskelbė, jog spalio 10 dieną įvyks dar vienas pristatymas. Tikėtina, jog būtent tada ir bus pristatytas naujasis „OnePlus 7T Pro“ išmanusis telefonas. Internete pasirodė informacijos ir apie tai, jog gali būti pratęsta ir „McLaren“ įrenginių serija, todėl neatmetamas variantas, kad „OnePlus“ ketina išleisti net ne vieną, o kelis flagmanus.

Kaip bebūtų, viskas paaiškės lygiai už savaitės ir bent jau kol kas turime daugiau klausimų nei atsakymų. Ir kol visi su nekantrumu laukiame kuo ši Kinijos kompanija dar gali nustebinti – reikėtų nepamiršti ir anksčiau pristatytų įrenginių. Vienas įspūdingiausių jų – „OnePlus 7 Pro“, kuris pasižymi puikiu ekranu ir bene geriausiu kainos ir kokybės santykiu rinkoje. Geriausias „OnePlus 7 Pro“ kainas Lietuvoje galite rasti portale kainos.lt.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas