„Oppo“ atstovai atskleidė pirmąsias „Find X8 Ultra“ flagmano savybes: išmanusis telefonas bus plonesnis, tačiau pasiūlys talpią bateriją ir nuostabias fotografijos galimybes

Lukas Snarskis

2024-07-26, 07:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Gamintojas dar praėjusių metų pabaigoje pristatė keletą dėmesio vertų modelių, o ir šiemet debiutavo akį traukiančių variantų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Oppo“ atstovai atskleidė pirmąsias „Find X8 Ultra“ flagmano savybes: išmanusis telefonas bus plonesnis, tačiau pasiūlys talpią bateriją ir nuostabias fotografijos galimybes

Kinijos kompanijos atstovai dar sausio mėnesį pademonstravo naująjį „Oppo Find X7 Ultra“ išmanųjį telefoną. Šis įrenginys tapo pirmuoju pasaulyje, kurio nugarėlėje rasime net dvi periskopiniais objektyvais aprūpintas kameras. O dabar ruošiamas ir šio modelio atnaujinimas.

Pirmosios kalbos apie „Oppo Find X8 Ultra“ išmanųjį telefoną pasirodė dar birželio pradžioje, o oficialaus flagmano pristatymo laukiama 2025 metų pradžioje. Apie šį įrenginiai neseniai prakalbo ir bendrovės produktų vadovas Zhou Yibao.

Teigiama, kad naujasis „Find X8 Ultra“ bus gerokai plonesnis nei jo pirmtakas, sumažės ir nugarėlėje esantis kamerų iškilimas. Nepaisant plonesnio profilio, tikimasi, kad telefonas turės didesnę bateriją nei jo pirmtakas. Čia turėtų būti panaudotas 5 500 mAh talpos akumuliatorius.

„Oppo“ flagmanas veikiausiai išlaikys IP68 atsparumo vandeniui reitingą, tačiau vietoj „Find X7 Ultra“ odinės apdailos turės stiklinę nugarėlę. Šaltiniai Kinijoje skelbia, jog šis įrenginys turės du periskopinius teleobjektyvus, o nugarėlėje iš viso bus įmontuotos keturios kameros. Negana to, visos jos naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklius.

„Find X8 Ultra“ modelis veikiausiai turės gerokai patobulintą periskopinį objektyvą su 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, kuris savo galimybėmis turėtų pralenkti net ir „Vivo X100 Ultra“ modelyje esančią analogišką kamerą. Didžiausias naujojo flagmano privalumas – gerokai patobulintos priartinimo galimybės, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra pateikiama.

Tikėtina, jog naujasis „Oppo“ flagmanas bus pristatytas tik gruodžio mėnesį, kuomet įvyks jo debiutas Kinijos rinkoje, o 2025 metų pradžioje jis atkeliaus ir į Europą. Kaip bebūtų, iki to dar liko daugiau nei pusmetis, todėl daugiau informacijos turėtų paaiškėti antroje metų pusėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas