„Oppo“ ruošia naują įrenginį, skirtą tarptautinei rinkai: jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „A3 Pro 5G“ telefono modelis, aiškėja pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2024-05-22, 17:15

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o netrukus sulauksime ir dar vienos naujienos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Oppo“ ruošia naują įrenginį, skirtą tarptautinei rinkai: jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „A3 Pro 5G“ telefono modelis, aiškėja pirmosios savybės

Kinijoje jau anksčiau buvo pristatytas „Oppo A3 Pro 5G“ išmanusis telefonas, o netrukus ši naujiena turėtų pasiekti ir tarptautinę rinką. Ir nors gamintojas nėra paskelbęs jokios oficialios informacijos, tačiau šis įrenginys jau buvo aptiktas keliose skirtingose sertifikavimo duomenų bazėse.

Tarptautinei rinkai skirtas „Oppo A3 Pro 5G“ variantas žymimas „CPH2639“ modelio numeriu ir neseniai buvo pastebėtas SDPPI duomenų bazėje. Tai atskleidžia, jog išmanusis palaikys 10W, 20W ir 45W greitą įkrovimą. Įrenginys turės 5 000 mAh talpos bateriją.

Kokias specifikacijas šis išmanusis telefonas pasiūlys tarptautinėje rinkoje – kol kas nėra žinoma, tačiau jis turėtų būti labai panašus į savo pirmtaką, kuris prieinamas Kinijoje. Tai reiškia, jog čia galime rasti 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

„Oppo A3 Pro 5G“, kuris parduodamas Kinijoje, veikia su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turi 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Telefono nugarėlėje – 64 MP pagrindinė kamera, o taip pat ir 2 MP gylio sensorius. Priekinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas