„Oppo“ vadovams tai labai nepatiks: internete pasirodė dar nepristatyto telefono nuotraukos, paaiškėjo ir pagrindinės jo specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-07-21, 10:55

0 komentarų

Dar balandžio mėnesį buvo pristatytas „Oppo A3 Pro“ išmanusis telefonas, o neseniai debiutavo ir standartinis šios serijos variantas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująįį „Oppo A3“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Oppo“ vadovams tai labai nepatiks: internete pasirodė dar nepristatyto telefono nuotraukos, paaiškėjo ir pagrindinės jo specifikacijos

Dabar aiškėja, jog Kinijos bendrovė ketina pristatyti ir dar vieną „A3“ serijos išmanųjį telefoną. Jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Oppo A3x“ variantas, o dabar paaiškėjo ir daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Internete pasirodė dar nepristatyto įrenginio dizaino ypatumus atskleidžiančios nuotraukos. Žvelgiant į paveikslėlį matyti galinėje dalyje esantis dvigubos kameros rinkinys ir plokščias galinis skydelis.

„Oppo A3x“ modelio reklaminiame plakate taip pat pabrėžiama karinio lygio smūgiams atspari konstrukcija ir atsparumas įvairiems skysčiams, ką užtikrina IP54 sertifikatas. Tuo tarpu priekinėje dalyje, matyt, bus ryškus ekranas su plokščiomis kraštinėmis ir 120 Hz atnaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas bus prieinamas juodos, baltos ir violetinės spalvų. „Oppo A3x“ nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP asmenukių objektyvas. Šis įrenginys turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 6300“ procesoriumi.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada įvyks oficialus „Oppo A3x“ išmaniojo telefono pristatymas. Kaip bebūtų, veikiausiai visa detali informacija bus atskleista jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas