Paaiškėjo, kada debiutuos naujasis „Realme GT 6T“: pristatymas įvyks dar šį mėnesį, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-05-13, 13:00

0 komentarų

Įvairios kalbos apie „GT Neo6“ serijos išmaniuosius telefonus sklandė bent keletą savaičių, o neseniai įvyko ir oficialus pristatymas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Realme GT Neo6“, o dabar ruošiasi ir dar vienai spaudos konferencijai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paaiškėjo, kada debiutuos naujasis „Realme GT 6T“: pristatymas įvyks dar šį mėnesį, jau žinomos ir pagrindinės specifikacijos

„Realme“ neseniai atšventė savo šeštąsias metines, o šiai sukakčiai pažymėti, paskelbė, kad netrukus Indijoje pristatys „GT 6“ serijos įrenginius, žyminčią GT linijos sugrįžimą į didžiausią „Realme“ rinką po daugiau nei dvejų metų pertraukos.

Dabar jau žinoma, jog oficialus naujojo „Realme GT 6T“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks gegužės 22 dieną. Tai bus pirmasis įrenginys, kuris turės „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesorių bei bus parduodamas Indijos rinkoje. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasieks ir Europą.

„Realme“ atstovų teigimu, šis išmanusis telefonas „AnTuTu“ testuose rinks daugiau nei 1,5 mln. taškų. Be to, kompanijos atstovai pažymėjo, kad su „GT 6T“ sustiprins savo įsipareigojimą diegti naujoves, nepaliaujamai siekti aukščiausios kokybės ir nepalaužiamą atsidavimą klientams.

Tikėtina, jog išmanusis turės 6,78 colių įstrižainės LPTO AMOLED ekraną, 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. „Realme GT 6T“ pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 14“ operacine sistema ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas