Paaiškėjo, kada įvyks naujojo „OnePlus Ace 3V“ pristatymas: paskelbta data, tačiau europiečiams gali tekti dar šiek tiek palaukti

Lukas Snarskis

2024-03-19, 13:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai jau prieinami ir Europoje, o dabar gamintojas ruošia ir dar vieną naują įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paaiškėjo, kada įvyks naujojo „OnePlus Ace 3V“ pristatymas: paskelbta data, tačiau europiečiams gali tekti dar šiek tiek palaukti

Išmaniųjų telefonų gamintojas ruošiasi pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris bus žinomas kaip „OnePlus Ace 3V“. Apie šį produktą kalbos sklinda jau keletą savaičių, o dabar paaiškėjo, jog oficialus pristatymas įvyks jau kovo 21 dieną. Žinoma, naujausią informaciją jūs rasite ir mūsų portale.

Remiantis naujausia informacija, šis „OnePlus“ išmanusis telefonas turėtų tapti pirmuoju įrenginiu pasaulyje, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi. Šis įrenginys taip pat turės 5 500 mAh talpos bateriją su 100W greituoju įkrovimu.

Išmanusis telefonas taip pat turėtų pasižymėti 6,74 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška, turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Skelbiama, jog „OnePlus Ace 3V“ turės plastmasinį rėmelį, o nugarėlė bus padengta stiklu. Kol kas tai yra visa informacija, žinoma apie šį įrenginį.

Kaip jau minėjome, šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks kovo 21 dieną, o Europoje jis turėtų būti parduodamas kaip „OnePlus Nord 4“. Priminsime, kad analogiškas sprendimas buvo priimtas pernai, kuomet „Ace 2V“ modelis į mūsų regioną atkeliavo kaip „OnePlus Nord 3“. Tiesa, kada jis atkeliaus į mūsų regioną – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas