Paaiškėjo, kaip atrodys naujieji „Honor“ flagmanai: atskleista, kokiomis spalvomis stebins pirkėjus, žinomos ir kai kurios kamerų savybės

Lukas Snarskis

2024-01-07, 14:36

0 komentarų

Vos tik pasirodžius naujajam „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriui – prasideda lenktynės. Išmaniųjų telefonų gamintojai kasmet konkuruoja tarpusavyje, kuris pirmas pristatys flagmaną su naujausiu „Snapdragon“ lustu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paaiškėjo, kaip atrodys naujieji „Honor“ flagmanai: atskleista, kokiomis spalvomis stebins pirkėjus, žinomos ir kai kurios kamerų savybės

Ir nors daugelis gamintojų skuba pristatyti naujus flagmanus, tačiau „Honor“ nusprendė žengti kiek kitokiu keliu. Bendrovės vadovai jau patvirtino savo planus naudoti naująjį „Qualcomm“ procesorių. Daugelis Kinijos gamintojų tokius įrenginius pristatė dar gruodį, tačiau „Honor“ pristatymas įvyks tik sausio 11 dieną.

Kitą savaitę įvyksiančios spaudos konferencijos metu bus pristatyti du išmanieji telefonai – tai „Honor Magic6“, o taip pat ir „Honor Magic6 Pro“. Likus vos keletui dienų iki oficialaus pristatymo, gamintojas šiuos įrenginius patalpino savo internetinėje parduotuvėje.

Ir nors „Honor“ neatskleidžia išmaniųjų specifikacijų, tačiau jau dabar aišku kokios bus spalvinės opcijos. Paskelbtos oficialios „Magic6“ serijos įrenginių nuotraukos atskleidžia ir tai, jog „Pro“ modelis pasiūlys 100x priartinimo galimybę, kas sufleruoja ir 10x optinio priartinimą. Standartinis „Magic6“ variantas turės 50x priartinimą, o nuotraukose matyti ir tai, jog čia nerasime periskopinio objektyvo.

Žvelgiant į nuotraukas, galima matyti, jog „Honor Magic6“ turės vieną asmenukių kamerą, o „Pro“ variantas pasiūlys dvi. Deja, tačiau priekinėje įrenginių dalyje esančių objektyvų savybės kol kas nėra žinomos. Abu išmanieji bus siūlomi baltos, turkio, melsvos, žalios ir juodos spalvos.

Kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimų ir apie „Magic6“ serijos įrenginių savybes. „Magic6“ išmaniojo telefono modelis turės 160 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinę kamerą. Kalbant apie pagrindinę kamerą, čia turėtų būti naudojamas „OV50K“ sensorius, kurio dydis sieks 1/1.3 colio, kas reiškia, jog šis jutiklis yra panašaus dydžio kaip ir tas, kuris naudojamas „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelyje.

„Honor Magic6“ flagmanas bus aprūpintas neseniai pristatytu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Negana to, „Honor“ ketina naudoti čia esantį integruotą dirbtinio intelekto kalbos modulį, kuris įgalins bendrovės sukurtą virtualų asistentą „YOYO“.

Teigiama, jog kalbos modelis galės naudoti iki 7 mlrd. parametrų, o kadangi jis bus įrenginyje, jam nereikės nuotoliniu būdu siųsti jokių asmeninių duomenų, kad galėtų veikti. Tai reiškia, kad „Honor“ kuriamas virtualus asistentas galės akimirksniu atsakyti į pateikiamus klausimus, kurti trumpus vaizdo įrašus su jūsų prietaise saugomomis nuotraukomis ir filmuota medžiaga. Negana to, visos šios galimybės įgalins ir personalizuotus asistento atsakymus.

Ir tai nėra vienintelis „Qualcomm“ siūlomas privalumas, kurį ketina panaudoti „Honor“. Naujasis išmanusis telefonas turės „Magic Capsule“ galimybę. Toks sprendimas – tai „Snapdragon Seamless“ technologija pagrįsta akių stebėjimu paremta multimodalinė sąveika.

Kaip jau minėjome, naujieji „Honor Magic6“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti sausio 11 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas