Paaiškėjo, kokiomis savybėmis pasižymės netrukus debiutuosiantis „Oppo A3x“ išmanusis telefonas, pristatymas – jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-07-25, 17:55

0 komentarų

Dar balandžio mėnesį buvo pristatytas „Oppo A3 Pro“ išmanusis telefonas, o neseniai debiutavo ir standartinis šios serijos variantas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująįį „Oppo A3“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Paaiškėjo, kokiomis savybėmis pasižymės netrukus debiutuosiantis „Oppo A3x“ išmanusis telefonas, pristatymas – jau netrukus

Dabar aiškėja, jog Kinijos bendrovė ketina pristatyti ir dar vieną „A3“ serijos išmanųjį telefoną. Jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Oppo A3x“ variantas, o dabar paaiškėjo ir daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Išmanusis telefonas turės 6,67 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„Oppo A3x“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei pasiūlys 4, 6 arba 8 GB operatyviosios ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija.

„Oppo“ naujienos nugarėlėje – vertikaliai išdėstytos kameros, o pagrindinė jų turės 32 MP raiškos vaizdo jutiklį. Čia taip pat rasime ir 2 MP gylio sensorių. Ir nors nuotraukose galima matyti tris objektyvus, tačiau trečiasis jų veikiausiai bus tiesiog muliažas, o ne reali kamera.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada įvyks oficialus „Oppo A3x“ išmaniojo telefono pristatymas. Kaip bebūtų, veikiausiai visa detali informacija bus atskleista jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas