Pagaliau paskelbta, kada debiutuos naujieji „Realme 13 Pro“ serijos išmanieji telefonai, žadama dirbtinio intelekto galimybių gausa

Lukas Snarskis

2024-07-15, 12:00

0 komentarų

„Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Gamintojas kasmet pristato nemažai įvairių įrenginių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pagaliau paskelbta, kada debiutuos naujieji „Realme 13 Pro“ serijos išmanieji telefonai, žadama dirbtinio intelekto galimybių gausa

Kinijos kompanijos vadovai jau kuris laikas anonsuoja artėjantį „Realme 13 Pro“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymą. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad pristatymas įvyks dar šį mėnesį, o dabar paaiškėjo ir oficiali išleidimo data.

„Realme 13 Pro“ ir „Realme 13 Pro+“ pristatymas įvyks liepos 30 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Gamintojas žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“. Reklaminis plaktas atskleidžia, jog tokios savybės bus pritaikytos įrenginių kameroms.

Dabar aiškėja daugiau informacijos apie „13 Pro+“ modelį. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Šios „Realme“ naujienos veikimą palaikys 5 050 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

„Realme 13 Pro+“ turės 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška, o įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras. Teigiama, kad pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime dar vieną 50 MP objektyvą bei 8 MP kamerą. Kokios jų paskirtys – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas