Pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus 13“ flagmaną: 2025 metų flagmanas galimai turės gerokai atnaujintą kamerų sistemą

Lukas Snarskis

2024-03-10, 17:11

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar visai neseniai pristatė ne tik naująjį „OnePlus 12“, bet ir „OnePlus 12R“ išmanųjį telefoną. Abu šie įrenginiai prieinami ir Europoje, o dabar pasirodė ir pirmieji pranešimai apie 2025 metų flagmaną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus 13“ flagmaną: 2025 metų flagmanas galimai turės gerokai atnaujintą kamerų sistemą

„OnePlus“ dar prieš keletą metų atnaujino savo aukščiausios klasės įrenginių dizainą, o nedideli patobulinimai buvo pateikti ir šiemet. Internete pasirodė pirmieji pranešimai apie kitąmet debiutuosiantį „OnePlus 13“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys naujus dizaino sprendimus.

Kaip galite matyti iš aukščiau pateikiamos nuotraukos, „OnePlus 13“ turės vertikaliai išdėstytą trigubą kamerų sistemą. Tai yra ganėtinai kardinalūs pokyčiai, lyginant su šių metų modeliu. Žinoma, šis „OnePlus“ flagmanas debiutuos tik kitąmet, todėl ar ši informacija yra teisinga – pasakyti labai sudėtinga.

Šaltiniai Kinijoje skelbia, jog „OnePlus 13“ taip pat turės LTPO AMOLED ekraną su 1 440 x 3 168 taškų raiška. 2025 metų flagmanas taip pat turės ir atnaujintą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas turėtų naudoti 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Nesunku nuspėti, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas