Pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus 13“ flagmaną: gali pasiūlyti naują kamerų dizainą bei atnaujintus objektyvus bei patobulintą ekraną

Lukas Snarskis

2024-05-13, 12:09

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „OnePlus 12“, o vėliau sekė ir „OnePlus 12R“ modelio pristatymas. Po įvykusio 2024 metų flagmano pristatymo – jau kalbama ir apie kitų metų bendrovės aukščiausios klasės produktą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pasirodė pirmieji pranešimai apie „OnePlus 13“ flagmaną: gali pasiūlyti naują kamerų dizainą bei atnaujintus objektyvus bei patobulintą ekraną

„OnePlus“ dar šių metų pabaigoje turėtų pristatyti „OnePlus 13“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas ir galimybes. Internete pasirodė ir pirmieji pranešimai apie naująjį flagmaną, kurie leidžia susidaryti bendrą vaizdą apie artėjančius pokyčius.

Neseniai pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia, jog metų pabaigoje pasirodantis „OnePlus 13“ turės kvadratinį kamerų iškilimą, labai panašų į tą, kuris naudotas „OnePlus 10 Pro“ modelyje. Čia matomi ir keturi objektyvai. Vienas jų turi LED žiedą aplink, o kitas – periskopinis.

Kai kurių šaltinių teigimu, naujasis „OnePlus“ flagmanas gali gauti naują pagrindę kamerą, o taip pat ir teleobjektyvą. Pokyčiai gali paliesti ir šio įrenginio ekraną, mat jis gali turėti subtiliai užlenktas kraštines, kas suteiks daugiau estetikos ir patogesnį valdymą.

„OnePlus 13“ greičiausiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Kalbama, kad naujasis „Qualcomm“ lustas pereis prie naujo branduolių išdėstymo ir naudos pagal užsakymą sukurtus branduolius. Tikimasi, kad šie patobulinimai suteiks didžiulį našumo prieaugį.

Išmanusis telefonas veikiausiai naudos 5 400 mAh talpos baterija su 100W greitojo įkrovimo galimybe. Priekinėje dalyje – 6,8 colių įstrižainės ekranas. „OnePlus“ gali panaudoti ir atnaujintą pirštų antspaudų jutiklį, kas pasiūlytų dar didesnį patikimumą ir, žinoma, saugumą.

Priminsime, jog „OnePlus 12“ buvo pristatytas praėjusių metų gruodį, o panašus scenarijus numatomas ir šiemet. Žinoma, iš pradžių „OnePlus 13“ būtų pristatytas Kinijos rinkai, o po naujų metų atkeliautų ir į Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas