Paskelbtas naujas mobilios fotografijos karalius: kamerų ekspertai įvertino naująjį „Pura70 Ultra“ ir negailėjo jam didžiulį komplimentų

Lukas Snarskis

2024-05-13, 19:55 (atnaujinta 2024-05-14, 10:14)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ dar visai neseniai surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė karščiausius savo produktus, o tarp jų – ir „Huawei Pura70 Ultra“ išmanusis telefonas. Naujausi bendrovės įrenginiai jau yra prieinami ir Europoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paskelbtas naujas mobilios fotografijos karalius: kamerų ekspertai įvertino naująjį „Pura70 Ultra“ ir negailėjo jam didžiulį komplimentų

Naujasis „Huawei” flagmanas sulaukė „DxOMark“ ekspertų įvertinimo ir buvo pripažintas kaip geriausias kameras turintis išmanusis telefonas. „Pura70 Ultra” modelis surinko 163 reitingo taškus ir aplenkė iki šiol pirmavusį „Honor Magic6 Pro“, pelniusį 158 taškus.

„Huawei Pura70 Ultra“ už savo fotografavimo galimybes pelnė 169 taškus ir taip pat aplenkė visus iki šiol įvertintus telefonus. 164 taškai skirti už priartinimo galimybes, kas taip pat yra geriausias rezultatas, o filmavimo funkcijos gavo 148 taškus, kas yra 10 rezultatas.

„DxOMark“ pastebi, jog naujasis „Huawei“ flagmanas siūlo netolygią vartotojo patirtį fotografuojant bei filmuojant. Pažymima, kad filmavimo galimybės nėra tolygios, vaizduose trūksta detalumo, ypatingai esant prastam apšvietimui. Tačiau tai yra vienintelis trūkumas, tarp daugybės „Pura70 Ultra“ modelio privalumų.

Kamerų ekspertai pažymi, jog šis išmanusis telefonas suteikia geriausią fotografavimo patirtį telefone, o suteikiamos galimybės puikiai pasitarnaus pačius įvairiausius vaizdu mėgstantiems fotografuoti įrenginio savininkams. „Huawei“ flagmanas siūlo puikias priartinimo galimybes, natūralų ir tikslų bokeh efektą fiksuojant portretus.

Priminsime, jog priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime ir 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o nugarėlėje – trys objektyvai. „Pura70 Ultra“ turės pagrindinę kamerą su 1 colio 50 MP sensoriumi. Tai bus besisukantis teleskopinis objektyvas, kuris naudos sudėtingą motorizuotą struktūrą, o ją naudojant kamera iškils į viršų.

Pagrindinis šio flagmano objektyvas taip pat turi ir kintančią diafragmą – f/1.6 – f/4.0. „Huawei“ čia naudos ir naują „XD Motion“ sistemą, kuri leis geriau fiksuoti judančius objektus. Antroji „Pura70 Ultra“ modelio kamera – 50 MP teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu ir 3,5x optiniu priartinimu.

Šis teleobjektyvas taip pat galės būti naudojamas ir kaip makro kamera, kas leis fokusuoti objektus, kurie yra vos 5 centimetrų atstumu nuo objektyvo. Trečioji „Huawei“ flagmano kamera – 40 MP plataus kampo objektyvas. Dirbtinis intelektas yra šių metų madingas žodis, todėl „Huawei“ papildė savo flagmanus dirbtinio intelekto nuotraukų debesies patobulinimu ir galimybe ištrinti objektus iš nuotraukų bei retušuoti vaizdus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas