Paskelbtas naujas mobilios fotografijos lyderis: naujasis „Honor“ flagmanas sulaukė kamerų ekspertų įvertinimo ir paliko savo konkurentus už nugaros

Lukas Snarskis

2024-03-19, 20:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ dar visai neseniai surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė karščiausius savo produktus, o tarp jų – ir „Honor Magic6 Pro“ išmanusis telefonas. Barselonoje įvykusio pristatymo metu europiečiams pademonstruotas flagmanas sulaukė ir ekspertų įvertinimo.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paskelbtas naujas mobilios fotografijos lyderis: naujasis „Honor“ flagmanas sulaukė kamerų ekspertų įvertinimo ir paliko savo konkurentus už nugaros

Naujasis „Honor“ išmanusis telefonas sulaukė „DxOMark“ ekspertų įvertinimo ir užkopė net į trijų reitingų viršūnę. „Magic6 Pro“ modelis sulaukė geriausio įvertinimo dėl savo ekrano, baterijos, asmenukių kameros, o pagal savo garso galimybes liko antroje pozicijoje.

„DxOMark“ dabar paskelbė ir nugarėlėje esančios kamerų sistemos vertinimą. Naujasis „Honor“ flagmanas pelnė 158 bendro reitingo taškus ir užkopė į aukščiausią poziciją, aplenkdamas iki šiol pirmoje vietoje buvusį „Huawei Mate 60 Pro+“ išmanųjį telefoną.

Kamerų ekspertai pažymi, jog „Magic6 Pro“ modelio nugarėlėje esančios kameros pasiūlys ryškias ir natūralias spalvas fotografuojant ir filmuojant, o taip pat ir puikų detalumą naudojant daugelį priartinimo galimybių. „Honor“ flagmanas taip pat siūlo greitą ir tikslų automatinį fokusavimą, puikius portretus.

Kaip bebūtų, ir čia naudojamos kameros nėra tobulos. „DxOMark“ ekspertai atkreipia dėmesį į nenatūralų detalių apdirbimo fotografuojant, artinant vaizdą ar filmuojant. „Honor Magic6 Pro“ taip pat turi nemažai skirtumų tarp nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Kaip jau minėjome, naujasis „Honor“ flagmanas aplenkė iki šiol pirmavusį „Huawei Mate 60 Pro+“, o už savo nugaros paliko ir „Oppo Find X7 Ultra“ ar „iPhone 15 Pro Max“ išmaniuosius telefonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas