Pigaus „Samsung“ sulenkiamo telefono dar teks palaukti: gamintojas nukėlė pristatymą

Lukas Snarskis

2020-06-30, 17:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

0 komentarų
Pigaus „Samsung“ sulenkiamo telefono dar teks palaukti: gamintojas nukėlė pristatymą

Sulenkiami išmanieji telefonai turėtų būti viena karščiausių šių metų temų, o bene dažniausiai tokiose naujienose minimas „Samsung“ kompanijos pavadinimas. Internete jau kuris laikas sklando gandai, jog gamintojas ruošia kiek pigesnę „Galaxy Fold“ modelio versiją, kuri turėtų būti žinoma kaip „Galaxy Fold Lite“.

Dauguma tikėjosi, kad „Samsung“ šį pigesnį sulenkiamą telefoną pristatys dar šiemet, tačiau dabar paaiškėjo, jog laukti teks iki kitų metų. Toks gamintojo sprendimas iš esmės neturėtų labai stebinti, nes Pietų Korėjos milžinė turėjo nemažai veiklos sutrikimų dėl pasaulį apėmusios COVID-19 pandemijos. Dar anksčiau buvo skelbiama ir tai, jog ir „Galaxy S20“ serijos pardavimai yra vieni prasčiausių per visą „Galaxy S“ serijos istoriją.

Primename, kad „Galaxy Fold Lite“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei pasižymėti 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau operatyviosios (RAM) atminties kiekis nėra skelbiamas, bet manoma, jog jos kiek turėtų siekti 8 GB arba 12 GB. Pranešama, kad „Galaxy Fold Lite“ naudos lankstų ekraną, kuris bus padengtas plastiku. Išorinis ekranas turėtų būti mažesnis nei matėme „Galaxy Fold“ modelyje ir greičiausiai bus labai panašus į tai kas panaudota „Galaxy Z Flip“ įrenginyje.

Iš pradžių naująjį „Samsung Galaxy Fold Lite“ buvo planuojama pristatyti jau rugpjūčio 5 dieną. Verta paminėti ir tai, jog šio flagmano kaina galimai būtų buvusi mažesnė nei 1000 eurų. Kaip bebūtų, kartu su „Galaxy Note20“ serijos flagmanais turėtų būti pristatytas kitas sulenkiamas įrenginys – tai „Galaxy Fold 2“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas