Pirmasis telefonas su „Qualcomm“ naujiena: „Redmi“ oficialiai pristatė naująjį „Redmi Note 12R“ modelį

Lukas Snarskis

2023-06-29, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pirmasis telefonas su „Qualcomm“ naujiena: „Redmi“ oficialiai pristatė naująjį „Redmi Note 12R“ modelį

JAV bendrovė „Qualcomm“ neseniai pristatė naująjį „Snapdragon 4 Gen 2“, o dabar jau turime ir pirmąjį išmanųjį telefoną, kuris naudos šis procesorių. „Redmi“ atstovai oficialiai pademonstravo „Redmi Note 12R“ modelį, kuris tapo pirmuoju įrenginiu su naujausiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu.

Naujasis „Redmi Note 12R“ aprūpintas 6,79 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje – dvi kameros.

Išmanusis telefonas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, o greta rasime ir 2 MP makro objektyvą bei LED blykstę. Naujojo „Redmi“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

„Redmi Note 12R“ veiks su neseniai pristatyti „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 4 GB, 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Pranešama, jog išmanusis pirkėjus pasieks su „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinę sistemą.

Skelbiama, jog pigiausias šios „Redmi“ naujienos modelis bus parduodamas nuo 128 eurų, o pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – juodos, mėlynos arba „Sky Fantasy“. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar šis išmanusis telefonas pasirodys Europoje, o jo prekyba, bent jau artimiausiu metu, vyks tik Kinijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas