„Poco“ ruošia dar vieną „M6“ serijos išmanųjį telefoną: iki šiol nepristatytas „Poco M6 Plus“ modelis aptiktas sertifikavimo duomenų bazėje, aiškios visos jo specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-06-03, 13:00

0 komentarų

„Poco“ atstovai dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Poco M6“ išmanųjį telefoną. Kaip ir įprasta „Xiaomi“ ir jos dukterinėms bendrovėms, nors „M6“ modelis ir atrodo kaip visiškai naujas įrenginys, tačiau išties yra kiek kitaip. Pasirodo, šis modelis yra identiškas neseniai debiutavusiam „Redmi 13C 5G“ išmaniajam.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Poco“ ruošia dar vieną „M6“ serijos išmanųjį telefoną: iki šiol nepristatytas „Poco M6 Plus“ modelis aptiktas sertifikavimo duomenų bazėje, aiškios visos jo specifikacijos

Naująją „Poco M6“ seriją neseniai papildė ir dar du išmanieji telefonai – tai „Poco M6“ ir „Poco M6 Pro“. Tačiau ties tuo gamintojas neketina sustoti. Jau artimiausiu metu turėtų būti pristatytas ir dar vienas naujas modelis, kuris bus žinomas „M6 Plus“ pavadinimu.

Dar nepristatytas „Poco M6 Plus“ neseniai buvo aptiktas ir BIS sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia, jog ir šis išmanusis nebus didelė naujiena. „Poco“ ketina pasiūlyti tą patį „Redmi Note 13R“, tačiau šįsyk jau su savo pavadinimu.

„Redmi Note 13R“ buvo pristatytas praėjusio mėnesio viduryje ir jau dabar yra parduodamas Kinijos rinkoje. Tikėtina, kad „Poco M6 Plus“ pasiūlys identiškas specifikacijas, tačiau ši versija bus prieinama Indijos ir Europos rinkose. Pažvelkime, ką toks įrenginys mums pasiūlytų.

Naujasis „Poco M6 Plus“ būtų aprūpintas 6,79 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje – dvi kameros.

Išmanusis telefonas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, o greta rasime ir 2 MP makro objektyvą bei LED blykstę. Naujojo „Poco“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

„Poco M6 Plus“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 4 GB, 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Pranešama, jog išmanusis pirkėjus pasieks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas