„Poco“ telefonų turėtojams – geros naujienos: paaiškėjo, kurie modeliai jau netrukus gaus didžiausią metų atnaujinimą

Lukas Snarskis

2023-05-06, 07:56

0 komentarų

2022 metus „Xiaomi“ užbaigė surengdami spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo ne tik naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai, bet ir daugybė kitų naujienų. Kaip ir buvo tikėtasi, „Xiaomi“ atstovai pristatė ir naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Poco“ telefonų turėtojams – geros naujienos: paaiškėjo, kurie modeliai jau netrukus gaus didžiausią metų atnaujinimą

Kinijos milžinė „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Plačiau apie naująją MIUI vartotojo sąsają galite skaityti čia, o dabar aiškėja dalis „Poco“ išmaniųjų telefonų, kurį tokį atnaujinimą gaus jau visai netrukus.

Pranešama, jog jau kitą mėnesį naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją galės išbandyti kai kurių „Poco“ įrenginių savininkai, o tarp jų – „Poco F4“, „Poco F3“, „X3 Pro“ ir dalis pigesnių „Xiaomi“ dukterinės įmonės modelių. Birželio mėnesį šį atnaujinimą gaus bent 10 kompanijos telefonų, o pilnas sąrašas atrodo taip:

  • Poco F4 GT;
  • Poco F4;
  • Poco F3;
  • Poco X3 Pro;
  • Poco M5;
  • Poco M4 5G;
  • Poco X4 GT;
  • Poco X3 GT;
  • Poco F2 Pro;
  • Poco M3 (NFC).

Naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

Priminsime, jog „Xiaomi“ jau yra atnaujinusi nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp tokių modelių patenka ne tik daugelis šiemet debiutavusių modelių, bet ir gerokai senesnių įrenginių. „MIUI 14“ vartotojo sąsaja jau kuris laikas gali mėgautis „Xiaomi 11“ ar „Xiaomi 12“ serijos modelių savininkai, o taip pat ir daugelis kitų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas