Pristatytas dar vienas „Reno 12F“ serijos išmanusis telefonas: vidutinės klasės įrenginys pasiūlys AMOLED ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir dirbtinio intelekto galimybes

Lukas Snarskis

2024-07-19, 09:00

0 komentarų

Birželio viduryje „Oppo“ atstovai pristatė „Reno12“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie buvo pademonstruoti Europos rinkoje. Neseniai debiutavo ir vidutinės klasės „Oppo Reno 12F 5G“ modelis, o dabar pristatoma ir dar viena naujiena.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas dar vienas „Reno 12F“ serijos išmanusis telefonas: vidutinės klasės įrenginys pasiūlys AMOLED ekraną, „Qualcomm“ procesorių ir dirbtinio intelekto galimybes

Kinijos technologijų bendrovė pristatė dar vieną naują išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Oppo Reno 12F 4G“. Šis modelis labai panašus į 5G siūlantį variantą, tačiau čia rasime kitą procesorių, o daugelis kitų specifikacijų išliko nepakitusios.

Ši „Oppo“ naujiena pasižymi 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojas čia panaudojo 10 bitų panelę su maksimaliu 2 100 nitų ryškumu, o po ja įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

„Oppo Reno 12F 4G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 685“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Pirkėjus ši naujiena pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „ColorOS 14.0.1“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro sensorių. Priekinėje „Reno 12F 4G“ modelio dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

„Oppo“ šį savo įrenginį aprūpino ir „Oppo AI“ dirbtinio intelekto galimybės, kas suteiks papildomo funkcionalumo fotografuojant. Pirkėjams šis modelis bus siūlomas oranžinės, žalios ir pilko spalvų, tačiau jo kaina dar nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas