Pristatytas naujasis „Huawei Pocket 2“ atlenkiamas telefonas: pasiūlys ne tik atnaujintą sulenkimo mechanizmą, bet ir gausybę kamerų

Lukas Snarskis

2024-02-23, 09:01 (atnaujinta 2024-02-23, 13:13)

1 komentaras

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams, tačiau situacija po truputį keičiasi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pristatytas naujasis „Huawei Pocket 2“ atlenkiamas telefonas: pasiūlys ne tik atnaujintą sulenkimo mechanizmą, bet ir gausybę kamerų

Šiemet turėtų debiutuoti ir naujoji „Huawei P70“ išmaniųjų telefonų serija, o šią liniją sudarys trys modeliai. Tikėtina, jog jau netrukus išvysime „Huawei P70“, „P70 Pro“, o taip pat ir riboto leidimo „Huawei P70 Pro Art“ išmaniuosius. Tačiau tai dar ne viskas.

Kaip ir tikėtasi, „Huawei“ atstovai oficialiai pristatė naują atlenkiamą išmanųjį telefoną. Visai neseniai, pademonstruotas naujasis „Pocket 2“ modelis, kuris aprūpintas ne tik atnaujintu sulenkimo mechanizmu, bet ir keturiomis kameromis išorinėje dalyje.

Naujasis „Huawei Pocket 2“ aprūpintas 6,94 colių įstrižainės LTPO OLED atlenkiamu ekranu, o išorinėje įrenginio dalyje – 1,15 colių įstrižainės apvalus ekranas. Pagrindinis ekranas pasižymi Full HD+, o išorinis – 340 x 340 taškų raiška.

Nors „Huawei“ atstovai ir neatskleidžia, tačiau net neabejojama, jog šis išmanusis telefonas veiks su „Kirin 9000S“ procesoriumi. Įrenginys taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai galės rinktis iš kelių vidinės atminties opcijų - 256 GB, 512 GB arba 1 TB. Norintiems daugiau atminties bus pasiūlytas „Pocket 2 Art“ variantas su 16 GB RAM ir 1 TB vidinės talpos.

Pagrindinė „Pocket 2“ modelio kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu ir f/1.6 diafragma. Čia taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo kamerą bei 8 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Ketvirtoji kamera – 2 MP UV sensorius.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 520 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Verta pastebėti, kad tokios talpios baterijos neturi joks kitas „Huawei“ atlenkiamas išmanusis telefonas. „Huawei Pocket 2“ pasiūlys ir 40W belaidžio įkrovimo galimybę.

Naujasis „Huawei“ atlenkiamas įrenginys pirkėjus pasieks su „HarmonyOS 4“ operacine sistema, o specialios galimybės bus pasiūlytos išoriniam ekranui. Jis galės būti naudojamas kaip laikrodis, ekrano užsklanda ar tiesiog nustatyti specialų GIF paveiksliuką. Čia taip pat matysite ir visus pranešimus bei kitą svarbią informaciją.

Pranešama, jog naujasis „Pocket 2“ modelis bus prieinamas pilkos, baltos, juodos bei mėlynos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 960 eurų. Tiesa, „Huawei“ šią naujieną siūlo tik Kinijos rinkoje, o apie pasirodymą Europoje nėra užsimenama.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas