Pristatytas naujasis „Moto S50 Neo“ išmanusis telefonas: pasiūlys „Snapdragon 6s Gen 3“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir 5 000 mAh bateriją

Lukas Snarskis

2024-06-25, 14:55

0 komentarų

Internete bent kelis mėnesius sklido įvairiausi gandai apie „Motorola“ planuojamus pristatyti atlenkiamus išmaniuosius telefonus. Šiandien kompanijos atstovai paskelbė apie naujuosius „Razr 50“ serijos modelius, o šią liniją sudarys du įrenginiai – tai „Razr 50“ ir „Motorola Razr 50 Ultra“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „Moto S50 Neo“ išmanusis telefonas: pasiūlys „Snapdragon 6s Gen 3“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir 5 000 mAh bateriją

Kinijoje įvykusios spaudos konferencijos pristatyta ir daugiau naujienų. „Motorola“ atstovai pademonstravo ir „Moto S50 Neo“ išmanųjį telefoną, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 6S Gen 3“ procesoriumi bei turės 5 000 mAh talpos bateriją.

Naujasis „Moto S50 Neo“ turės 6,7 colių įstrižainės pOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Motorola“ čia panaudojo panelę su lenktomis kraštinėmis, nors daugelis gamintojų šiai dienai siūlo modelius su plokščiais ekranais.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.79 diafragma. „Moto S50 Neo“ nugarėlėje taip pat įmontuotas ir 8 MP plataus kampo objektyvas. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, ši „Motorola“ naujiena veiks su „Snapdragon 6S Gen 3“ mikroschemų rinkiniu bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Pirkėjus šis prietaisas pasieks su „Android 14“ operacine sistema.

„Moto S50 Neo“ bus prieinamas pilkos, alyvuogių žalios ir mėlynos spalvų. Skelbiama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 179 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasirodys ir Europoje, tačiau tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas