Pristatytas naujasis „Oppo F27 Pro+“ išmanusis telefonas: kainuos tik kiek daugiau nei 300 eurų, tačiau pasiūlys išskirtines atsparumo savybes

Lukas Snarskis

2024-06-13, 14:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o dabar pristatyta ir dar viena naujiena.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „Oppo F27 Pro+“ išmanusis telefonas: kainuos tik kiek daugiau nei 300 eurų, tačiau pasiūlys išskirtines atsparumo savybes

„Oppo“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Oppo F27 Pro+“ išmanųjį telefoną, kuris bus parduodamas už itin patrauklią kainą bei pasiūlys puikias atsparumo savybes. Kviečiame pažvelgti į šio įrenginio specifikacijas, kainą ir prieinamumą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera. „F27 Pro+“ modelio ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu.

Ši „Oppo“ naujiena taip pat turi IP69 sertifikatą, kas rodo išmaniojo telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui. Negana to, įrenginys turi ir MIL-STD-810H sertifikatą, rodantį atsparumą įvairiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip didelis šaltis ar karštis, smūgiai ir pan.

„Oppo F27 Pro+“ veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu, o pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „ColorOS 14“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą su f/1.7 diafragma, o taip pat ir 2 MP portretų objektyvą. „Oppo“ šio įrenginio pirkėjams pasiūlys dirbtinio intelekto galimybių, tokių kaip „AI erase“ ar „Image Matting“, kas leis jūsų nuotraukas paversti emotikonais.

Naujasis „Oppo F27 Pro+“ bus prieinamas rožinės ir mėlynos spalvų, o 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties turintis modelis kainuos nuo 310 eurų. Tiesa, ar ši naujiena bus pasiūlyta ir Europoje – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas