Pristatytas naujasis „Redmi A3x“ išmanusis telefonas: nebrangi bendrovės naujiena pasiūlys „Unisoc“, didžiulį ekraną ir prieinamą kainą

Lukas Snarskis

2024-06-23, 18:53 (atnaujinta 2024-06-23, 18:54)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o gamintojas pristato ir dar vieną naują modelį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „Redmi A3x“ išmanusis telefonas: nebrangi bendrovės naujiena pasiūlys „Unisoc“, didžiulį ekraną ir prieinamą kainą

„Redmi“ dar vasario mėnesį pristatė „Redmi A3“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pristatytas ir dar vienas modelis. Kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Redmi A3x“ modelį, kuris veiks su „Unisoc T603“ procesoriumi bei bus prieinamas tarptautinėje rinkoje.

Naujasis „Redmi“ įrenginys turės 6,71 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu ir maksimaliu 500 nitų ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T603“ procesoriumi ir turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties arba atitinkamai 4 GB ir 128 GB. „Redmi A3x“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Išmanusis telefonas taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, ausinių lizdą, o pirkėjus ši „Redmi“ naujiena pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija. Gamintojas žada, jog įrenginys sulauks dviejų didžiųjų „Android“ atnaujinimų, o saugumo papildiniai bus pateikiami trejus metus.

„Redmi A3x“ bus parduodamas juodas, baltos ir žalios spalvų, tačiau jo kaina kol kas nėra skelbiama. Kaip bebūtų, šis išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 100 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas