Pristatytas naujasis „Vivo T3 Lite“ modelis: už 120 eurų pasiūlys „MediaTek“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir 90 Hz ekraną

Lukas Snarskis

2024-06-28, 07:15

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Gamintojai nemažai dėmesio skiria ir pigesniems įrenginiams, o nemažai tokių pristačiusi yra ir „Vivo“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „Vivo T3 Lite“ modelis: už 120 eurų pasiūlys „MediaTek“ procesorių, 50 MP pagrindinę kamerą ir 90 Hz ekraną

Per pastaruosius kelis mėnesius mes jau matėme ne vieną naują „Vivo“ išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis. Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Vivo T3 Lite“, kurio kaina sieks tik kiek daugiau nei 100 eurų.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,56 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu ir maksimaliu 840 nitų ryškumu. Viršutinėje panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Vivo T3 Lite“ veiks su „MediaTek Dimensity 6300“ procesoriumi ir turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo sparta.

Gamintojas šio telefono nugarėlėje įmontavo dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „T3 Lite“ modelis taip pat turi ir 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti ir tai, jog šoninėje briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje – ausinių lizdą.

Ši „Vivo“ naujiena bus parduodama žalios ir juodos spalvos o pigiausias modelis kainuos nuo 120 eurų. Už šią kainą pirkėjai gaus „Vivo T3 Lite“ su 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas