Pristatytas naujasis „Vivo V30“ išmanusis telefonas: pasiūlys tris 50 MP kameras bei itin spalvingus dizaino sprendimus

Tomas Eidukevičius

2024-02-05, 07:16

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pristatytas naujasis „Vivo V30“ išmanusis telefonas: pasiūlys tris 50 MP kameras bei itin spalvingus dizaino sprendimus

„Vivo“ kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, bet ir turi nemažai modelių, kurie parduodami už pakankamai žemą kainą. Prieš keletą dienų debiutavo dar vienas naujas modelis – tai „Vivo V30“, kuris pasiūlys vidutinės klasės specifikacijas.

Naujasis „Vivo“ įrenginys aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1260p raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą. Teigiama, kad maksimalus šios ekrano panelės ryškumas siekia 2 800 nitų.

„Vivo V30“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi bei pasiūlys 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis sieks vos 7,5 mm.

Išmaniojo nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „OmniVision OV50E“ sensorius, kurio dydis – 1/1.55 colio. „Vivo V30“ taip pat turi ir 50 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu. Kaip jau minėjome, priekinėje dalyje rasime 50 MP asmenukių kamerą.

„Vivo“ naujiena pirkėjams bus parduodama keturių skirtingų spalvų. „Bloom White“ versija bus papuošta 3D raštu, „Waving Aqua“ – turės banguojančių magnetinių dalelių efektą, „Lush Green“ – spalvą keičiantis variantas, o „Noble Black“ variantas padengtas fluorito AG stiklu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos šis išmanusis telefonas. „Vivo“ neatskleidė informacijos apie „V30“ modelio pasirodymą Europoje. Kaip bebūtų, visa ši informacija turėtų paaiškėti jau visai netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas