Pristatytas naujasis „Vivo Y100 5G“ išmanusis telefonas: pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir itin greitą įkrovimą už patrauklią kainą

Tomas Eidukevičius

2024-01-26, 07:16

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pristatytas naujasis „Vivo Y100 5G“ išmanusis telefonas: pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir itin greitą įkrovimą už patrauklią kainą

„Vivo“ kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, bet ir turi nemažai modelių, kurie parduodami už pakankamai žemą kainą. Visai neseniai, buvo pristatytas ir dar vienas naujas modelis. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Vivo Y100 5G“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera, o po pačiu ekranu – ir pirštų antspaudų jutiklis.

Naujasis „Vivo Y100 5G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

„Vivo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą bei mirgėjimo jutiklis. Pranešama, jog išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus siūlomas juodos ir violetinės spalvų, o pigiausias modelis bus parduodamas už maždaug 227 eurus. Tiesa, bent jau kol kas „Vivo Y100 5G“ bus parduodamas tik Indijos rinkoje, o informacijos apie jo debiutą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas