Pristatytas „Oppo Find X7“ išmanusis telefonas: ne toks įspūdingas kaip „Ultra“ variantas, tačiau pasiūlys puikų kainos ir kokybės santykį

Lukas Snarskis

2024-01-09, 11:46

0 komentarų

Daugelis didžiųjų gamintojų dar tik ruošiasi pristatyti naujausius savo flagmanus, tačiau „Oppo“ nusprendė aplenkti daugelį. Kinijos kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Oppo Find X7 Ultra“ išmanųjį telefoną, apie kurį skaityti galite paspaudę čia. Šis įrenginys tapo pirmuoju pasaulyje, kurio nugarėlėje rasime net dvi periskopiniais objektyvais aprūpintas kameras.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas „Oppo Find X7“ išmanusis telefonas: ne toks įspūdingas kaip „Ultra“ variantas, tačiau pasiūlys puikų kainos ir kokybės santykį

Naujasis „Oppo Find X7 Ultra“ nėra vienintelis išmanusis telefonas, kurį pademonstravo šios kompanijos atstovai. „Oppo“ pristatė ir „Find X7“ modelį, kuris pasižymės kiek žemesnės klasės savybėmis ir bus parduodamas už žemesnę kainą.

„Oppo Find X7“ aprūpintas 6,82 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su Full HD+ raiška. Kaip ir „Ultra“, taip ir šio modelio ekrano panelė pasiūlys iki 4 500 nitų siekiantį maksimalų ryškumą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 9300“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Šio modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greitojo įkrovimo galimybe bei 50W belaidžio krovimo palaikymu.

Ši „Oppo“ naujiena nugarėlėje turės tris kameras ir jos jau nebus tokios įspūdingos kaip „Ultra“ modelyje. Pagrindinė kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu ir čia bus naudojamas „Sony LYT-808“ sensorius, kuris naudojamas tokiuose telefonuose kaip „OnePlus 12“ ar „Realme GT5 Pro“. Antroji kamera – taip pat 50 MP raiškos, tačiau šįsyk tai plataus kampo objektyvas.

Išmaniojo nugarėlėje taip pat rasime ir 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą. Čia gamintojas panaudojo „OmniVision OV64B“ sensorių. Priekinėje „Find X7“ modelio dalyje įmontuota 32 MP asmenukių kamera su f/2.4 diafragma.

Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas mėlynos, šviesiai rudos, juodos ir rožinės spalvų. Pranešama, jog „Oppo Find X7“ prekyboje pasirodys jau sausio 12 dieną, o jo kaina prasidės nuo 512 eurų. Tiesa, šiuo metu jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie pasirodymą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas