Puikios žinios „Huawei” telefonų savininkams: „Harmony OS” gaus visi naujesni modeliai

Dainius Martinkus

2021-03-17, 11:40 (atnaujinta 2023-03-01, 16:27)

0 komentarų
Puikios žinios „Huawei” telefonų savininkams: „Harmony OS” gaus visi naujesni modeliai

Kinijos milžinė kompanija „Huawei“ dar 2019 metrais pristatė „Harmony OS“ operacinę sistemą, kuri ateityje turi pakeisti „Android“ OS daugumoje gamintojo produkcijos. Tai turėtų įvykti visai netrukus, bent jau Kinijos rinkai skirtuose įrenginiuose. Atnaujinimas turėtų pasiekti „Huawei“ ir „Honor“ telefonus.

Konferencijoje, skirtoje „Huawei Mate X2” anonsui, Kinijos milžinė užsiminė, kad „Harmony OS“ diegimas turėtų prasidėti jau balandžio mėnesį. Tad nenuostabu, kad rinkoje prasidėjo sujudimas išgirdus šią naujieną - juk niekas nenori likti paliktas ant ledo, net ir senesnių įrenginių savininkai. Kompanija „Huawei“ planuoja atnaujinti telefonus, kurie turi „Kirin 710“ ir naujesnius procesorius.

O tai reiškia, kad atnaujinimo sulauks visi „Huawei“ išmanieji telefonai bei planšetės, kurie turi „Kirin 810“, „Kirin 820“, „Kirin 820E“, „Kirin 980“, „Kirin 990“, „Kirin 985“ ir „Kirin 9000“ procesorius. Tiesa, atnaujinimo sulauks tik Kinijos rinkai skirti produktai, pasaulinei rinkai skirti įrenginiai ir toliau veiks su „Android“ OS, tačiau neatmetama galimybė, jog „Harmony OS” juos taip pat pasieks, tik šiek tiek vėliau. Kompanija planuoja atnaujinti daugiau nei 200 milijonų mobiliųjų įrenginių dar šiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas