„Realme“ anonsuoja „13 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“

Lukas Snarskis

2024-07-02, 09:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

„Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Gamintojas kasmet pristato nemažai įvairių įrenginių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Realme“ anonsuoja „13 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“

Šių metų pradžioje „Realme“ pristatė „12 Pro+“ modelį ir dabar jau ruošia jo atnaujinimą. FCC sertifikavimo duomenų bazėje aptiktas dar nepristatytas „Realme 13 Pro+“, kuris debiutuos ir tarptautinėje rinkoje. Dabar naujienomis dalinasi ir kompanijos atstovai.

Socialiniame tinkle „X“ buvo paskelbta, jog jau netrukus debiutuos „Realme 13 Pro“ serijos išmanieji telefonai, o pagrindinis akcentas – dirbtinis intelektas ir fotografija. Gamintojas žada, kad tai bus „pirmas profesionalus dirbtinio intelekto kameros telefonas“. Ką konkrečiai tai reiškia – neskelbiama.

„Realme“ atstovų paskelbta nuotrauka atskleidžia, jog „13 Pro“ serijos įrenginiai turės panašų dizainą kaip ir „Realme 12 Pro“ linijos įrenginiai. Nesunku pastebėti nugarėlėje įmontuotą apvalų kamerų iškilimą, o ten matomas ir „Hyperimage+“ šūkis.

Priminsime, jog neseniai buvo pasirodžiusi informacija apie „Realme 13 Pro+“ išmanųjį telefoną. Šis įrenginys turės 5 050 mAh talpos bateriją ir veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. Įrenginio matmenys sieks 161.34 x 73.91 x 8.23 mm, o svoris – 187 arba 190 gramų, priklausomai nuo modelio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas