„Realme“ atskleidė naujųjų flagmanų kamerų savybes: nugarėlėje įmontuos keturis objektyvus su puikiomis savybėmis, telefonai nustebins ir dizaino sprendimais

Lukas Snarskis

2024-01-13, 16:11

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ atskleidė naujųjų flagmanų kamerų savybes: nugarėlėje įmontuos keturis objektyvus su puikiomis savybėmis, telefonai nustebins ir dizaino sprendimais

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT5“ serijos flagmanus, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti „Realme 12“ serijos išmanieji, o dabar bendrovė atskleidė ir „Realme 12 Pro“ modelių kamerų savybes.

Tikėtina, jog „Realme“ ketina pristatyti du „Pro“ modelius – tai bus „Realme 12 Pro“ ir „Realme 12 Pro+“. Gamintojo teigimu, abu šie modeliai naudos „Sony IMX890“ sensoriais su optiniu vaizdo stabilizavimu aprūpintas pagrindines kameras. Nugarėlėje taip pat rasime ir periskopinį objektyvą, kur bus sumontuotas „OV64B“ sensorius.

„Realme“ atskleidė, jog naujuose įrenginiuose naudojama periskopinė kamera bus tokia pati kaip „Realme GT5 Pro“ išmaniajame telefone. Trečioji kamera „12 Pro“ serijos modeliuose – 3x optinį priartinimą siūlantis teleobjektyvas, kuris suteiks galimybę vaizdą priartinti 120 kartų. Tiesa, pastaroji priartinimo galimybė bus skaitmeninė.

Išmaniuose telefonuose taip pat rasime ir plataus kampo kamerą, kuri kartu su periskopiniu teleobjektyvu, suteiks 6x priartinimo galimybę neprarandant kokybės. „Realme“ teigimu, visos šios kamerų savybės suteiks „tikro flagmano patirtį vartotojams“.

Kinijos kompanijos atstovai atskleidė ir tai, jog „Realme 12 Pro“ serijos išmanieji telefonai bus prieinami mėlynos spalvos, o šis dizainas sukurtas kartu su prabangių laikrodžių dizaino meistru Ollivieru Saveo. Kaip galima matyti iš nuotraukos, naujasis flagmanas turės ir auksinį akcentą, kuris puoš nugarėlės vidurį ir didžiulį kamerų iškilimą.

Deja, tačiau tiksli „Realme 12“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo data nėra atskleidžiama. Spaudos konferencija įvyks dar šį mėnesį, bet kada tiksliai – nėra žinoma. Kaip bebūtų, visą naujausią informaciją jūs rasite mūsų portale, o daugiau „Realme“ naujienų galite rasti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas