„Realme“ dalinasi ateities planais: netrukus debiutuos įspūdingomis kameromis aprūpintas telefonas, vienos savybės gamintojas nesiūlė jau 4 metus

Lukas Snarskis

2024-01-05, 06:46

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ dalinasi ateities planais: netrukus debiutuos įspūdingomis kameromis aprūpintas telefonas, vienos savybės gamintojas nesiūlė jau 4 metus

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT5“ serijos flagmanus, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti „Realme 12“ serijos išmanieji, o dabar bendrovė atskleidė ir „Realme 12 Pro+“ savybę, kuri patiks daugeliui.

Socialiniame tinkle X buvo pasidalintas reklaminis pranešimas, kuriame sufleruojama apie išmanųjį su 200 MP periskopine kamera. Būtent tokį objektyvą ir turės naujasis „Realme 12 Pro+“. Verta pastebėti, jog „Realme“ tokios kameros nesiūlo nuo pat 2020 metų, kuomet debiutavo „Realme X3 SuperZoom“.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naujuosius „Realme 12“ serijos išmaniuosius telefonus nėra. Kaip minėjome, kol kas nėra žinoma ir kada galėtų įvykti jų debiutas. Atsižvelgiant į tai, jog „Realme“ šių modelių pristatymą anonsuoja dar nuo praėjusių metų gruodžio – tai galėtų įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas