„Realme“ prakalbo apie dar vieną naują telefoną: ruošiasi pristatyti „Realme GT 6T“, paskelbė ir pirmąsias jo specifikacijas

Lukas Snarskis

2024-05-11, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius ir dabar ruošiasi nustebinti visus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ prakalbo apie dar vieną naują telefoną: ruošiasi pristatyti „Realme GT 6T“, paskelbė ir pirmąsias jo specifikacijas

Dar metų pradžioje bendrovė pristatė nemažai naujų produktų, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Netrukus turėtų debiutuoti naujasis „GT Neo 6“ modelis, o dar šį mėnesį išvysime ir „Realme GT 6“ serijos išmaniuosius.

„Realme“ neseniai atšventė savo šeštąsias metines, o šiai sukakčiai pažymėti, paskelbė, kad netrukus Indijoje pristatys „GT 6“ serijos įrenginius, žyminčią GT linijos sugrįžimą į didžiausią „Realme“ rinką po daugiau nei dvejų metų pertraukos.

Dabar aiškėja tai, jog šioje linijoje bus ir „Realme GT6“ modelis, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi. Tai bus pirmasis išmanusis telefonas Indijoje, kuris veiks su šiuo „Qualcomm“ lustu. Tai taip pat bus pirmasis „T“ modelis „GT“ serijoje.

„Realme“ atstovų teigimu, šis išmanusis telefonas „AnTuTu“ testuose rinks daugiau nei 1,5 mln. taškų. Be to, kompanijos atstovai pažymėjo, kad su „GT 6T“ sustiprins savo įsipareigojimą diegti naujoves, nepaliaujamai siekti aukščiausios kokybės ir nepalaužiamą atsidavimą klientams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas