„Realme“ pristatė dar vieną telefoną: pademonstruotas vos 155 eurus kainuojantis „Realme C67 5G“ modelis

Lukas Snarskis

2023-12-16, 18:10

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ pristatė dar vieną telefoną: pademonstruotas vos 155 eurus kainuojantis „Realme C67 5G“ modelis

Šiemet „Realme“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų, o šiandien pademonstruotas ir dar vienas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Realme C67 5G“, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už žemą kainą. Kviečiame pažvelgti į šio modelio galimybes detaliau.

Naujasis „Realme“ įrenginys aprūpintas 6,72 colių IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Čia naudojamas ir „Mini Capsule 2.0“ sprendimas, kuris leis matyti įvairius pranešimus aplink esantį iškirpimą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Realme C67 5G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Gamintojas šio įrenginio nugarėlėje įmontavo dvi kameras.

Pagrindinė šios „Realme“ naujienos kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma. Antroji kamera – 2 MP portretų objektyvas. Skelbiama, jog išmanusis pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Pranešama, jog naujasis „Realme C67 5G“ bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 155 eurų. Tiesa, ar šis modelis pasirodys ir Europoje – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas