„Realme“ pristatė naująjį „C63“ išmaniojo telefono modelį: stilingas dizainas ir biudžetinės klasės specifikacijos vos nuo 115 eurų

Lukas Snarskis

2024-06-06, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ išmaniųjų telefonų rinkoje jau nebėra visiška naujokė. Vos per keletą metų, ši bendrovė sulaukė didžiulio populiarumo, o jos siūlomi produktai dažnai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Realme“ pristatė naująjį „C63“ išmaniojo telefono modelį: stilingas dizainas ir biudžetinės klasės specifikacijos vos nuo 115 eurų

„Realme“ šiemet pristatė jau ne vieną naują išmanųjį telefoną, o neseniai debiutavo ir dar viena naujiena. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė nebrangų „Realme C63“ modelį, kuris veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi, turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Išmanusis telefonas naudos 6,74 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP asmenukių kamera. Skelbiama, jog čia naudojamas ekranas su 560 nitų maksimaliu ryškumu.

„Realme C63“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o antrasis objektyvas – gylio. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W įkrovimo galimybe. Šis įrenginys pirkėjams bus prieinamas mėlynos ir žalios spalvų, o jo svoris sieks tik 191 gramą.

Pranešama, jog pigiausias „C63“ modelio variantas turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks vos 115 eurų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasirodys ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas