„Realme“ pristatė naująjį „C63“ išmaniojo telefono modelį: stilingas dizainas ir biudžetinės klasės specifikacijos vos nuo 115 eurų

Lukas Snarskis

2024-06-06, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ išmaniųjų telefonų rinkoje jau nebėra visiška naujokė. Vos per keletą metų, ši bendrovė sulaukė didžiulio populiarumo, o jos siūlomi produktai dažnai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ pristatė naująjį „C63“ išmaniojo telefono modelį: stilingas dizainas ir biudžetinės klasės specifikacijos vos nuo 115 eurų

„Realme“ šiemet pristatė jau ne vieną naują išmanųjį telefoną, o neseniai debiutavo ir dar viena naujiena. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė nebrangų „Realme C63“ modelį, kuris veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi, turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Išmanusis telefonas naudos 6,74 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP asmenukių kamera. Skelbiama, jog čia naudojamas ekranas su 560 nitų maksimaliu ryškumu.

„Realme C63“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o antrasis objektyvas – gylio. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W įkrovimo galimybe. Šis įrenginys pirkėjams bus prieinamas mėlynos ir žalios spalvų, o jo svoris sieks tik 191 gramą.

Pranešama, jog pigiausias „C63“ modelio variantas turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks vos 115 eurų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasirodys ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas