„Realme“ pristatė naująjį „Narzo 60x“ išmanųjį telefoną: nė 150 eurų nekainuojantis įrenginys pasiūlys išskirtinius dizaino sprendimus

Lukas Snarskis

2023-09-11, 13:50

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius, o visai neseniai debiutavo ir dar vienas naujas modelis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ pristatė naująjį „Narzo 60x“ išmanųjį telefoną: nė 150 eurų nekainuojantis įrenginys pasiūlys išskirtinius dizaino sprendimus

Dar liepos mėnesį „Realme“ pristatė „Narzo 60“ serijos išmaniuosius telefonus, o praėjusią savaitę debiutavo ir dar vienas naujas modelis. Kinijos kompanijos atstovai oficialiai pademonstravo „Narzo 60x“ modelį.

Naujasis „Realme Narzo 60x“ aprūpintas 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Tiesa, pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas ne po ekranu, o šoninėje briaunoje.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Tiesa, pastarąją bus galima praplėsti atminties kortele. „Narzo 60x“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, nuo 1 iki 50 proc. bus galima įkrauti per maždaug 29 minutes.

„Realme“ į šio įrenginio nugarėlę įmontavo dvi kameras. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Išmaniojo telefono nugarėlė padengta specialia medžiaga, o šį sprendimą gamintojas vadina „InterstellarX“. Žalios spalvos nugarėlė spindi šviesoje, o ji taip pat padengta 8 sluoksnių gradientine danga, užtikrinančia gradientinės šviesos efektą.

„Realme Narzo 60x“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja. Skelbiama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 145 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis išmanusis bus prieinamas tik Indijos rinkoje, o informacijos apie pasirodymą kitose rinkose informacijos nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas