„Realme“ pristatė vos 60€ kainuosiantį išmanųjį telefoną: naujasis modelis pasiūlys puikų ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu

Tomas Eidukevičius

2024-01-24, 09:37

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ naujus metus pradeda ne tik su nauju šūkiu, tačiau ir naujais planais, kuriant pigius išmaniuosius telefonus. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie pirmuosius „Note“ serijos įrenginius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ pristatė vos 60€ kainuosiantį išmanųjį telefoną: naujasis modelis pasiūlys puikų ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu

„Realme“ šiemet ketina pristatyti tris naujus „Note“ serijos išmaniuosius telefonus, o vienas iš jų debiutavo dar vakar. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė itin pigų „Realme Note 50“ modelį, apie kurį buvo kalbama pastarąsias kelias savaites.

Naujasis „Realme Note 50“ bus aprūpintas 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD­+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog šios panelės maksimalus ryškumas sieks 560 nitų, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur rasime 5 MP asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. „Realme Note 50“ modelio nugarėlėje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera ir QVGA objektyvas.

Ši „Realme“ naujiena pasižymi IP54 atsparumo dulkėms ir vandeniui savybėmis. Išmanusis telefonas taip pat turi ir ausinių lizdą, o šoninėje briaunoje – ir pirštų antspaudų jutiklį.

Pranešama, jog išmanusis telefonas bus prieinamas juodos ir mėlynos spalvų, o jo kaina sieks vos 60 eurų. Tiesa, kol kas išlieka neaišku, ar „Realme Note 50“ pasirodys Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas