„Realme“ ruošiasi dar vienam pristatymui: netrukus debiutuos naujas flagmanas su įspūdingu kiekiu atminties

Lukas Snarskis

2023-08-21, 20:11

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius, o dabar ruošiasi ir dar vienam pristatymui.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi dar vienam pristatymui: netrukus debiutuos naujas flagmanas su įspūdingu kiekiu atminties

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująjį „Realme GT5“ išmanųjį telefoną, o dabar paaiškėjo ir kada įvyks oficialus šio įrenginio pristatymas. „Realme“ išplatino reklaminį plakatą, kuris atskleidžia, jog šio modelio pristatymas įvyks jau rugpjūčio 28 dieną.

Kompanijos atstovai jau yra patvirtinę, jog naujasis „Realme GT5“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Neoficialiais duomenimis, gamintojas ketina pasiūlyti ir variantą, kuris turėtų įspūdingą kiekį operatyviosios atminties – 24 GB. Čia taip pat bus naudojamos LPDDR5X lustais, o vidinė talpykla – UFS 4.0.

Neoficialiais duomenimis, „Realme GT5“ turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinę kamerą. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime 50 MP pagrindinę kamerą bei 8 MP plataus kampo objektyvą. Naujasis „Realme“ modelis turėtų būti aprūpintas 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1.5K raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu.

Kaip jau minėjome, šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau rugpjūčio 28 dieną. Tiesa, tai nebus vienintelė „Realme“ naujiena. To paties renginio metu turėtų būti pademonstruota ir ir keletas kitų produktų, o tarp jų – „Buds Air 5“ belaidžiai ausinukai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas