„Realme“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: netrukus debiutuos naujasis „Realme 12 5G“, aiškios ir pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2024-03-04, 07:46

0 komentarų

Internete jau ne vieną savaitę buvo kalbama apie naujuosius „Realme 12 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos gamintojo atstovai ne vieną kartą anonsavo šios linijos įrenginių savybes, o dar vasario pradžioje įvyko ir oficialus pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: netrukus debiutuos naujasis „Realme 12 5G“, aiškios ir pirmosios savybės

Kinijos bendrovė „Realme“ jau kuris laikas anonsavo ir dar vieną šios serijos išmanųjį telefoną – tai „Realme 12+“. Visai neseniai įvyko ir oficialus šio įrenginio pristatymas, o dabar aiškėja informacija apie dar vieną šios serijos įrenginį.

Kovo 6 dieną įvyks ir „Realme 12 5G“ išmaniojo telefono pristatymas, o apie tai patvirtino pats gamintojas. Bendrovės atstovai pasidalino ir šio įrenginio nuotrauka, kas atskleidžia kai kuriuos dizaino ypatumus bei specifikacijas.

Kaip galima matyti, „Realme 12 5G“ turės plokščias šonines briaunas, o nugarėlėje rasime tris kameras. Skelbiama, jog čia bus naudojama 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera su 3x priartinimo galimybe. Deja, tačiau kol kas tai yra visos žinomos savybės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas