„Realme“ ruošiasi naujos telefonų serijos pristatymui: aiškėja pirmojo įrenginio savybės, konkuruos su itin populiaria „Redmi“ serija

Lukas Snarskis

2024-01-16, 15:01

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi naujos telefonų serijos pristatymui: aiškėja pirmojo įrenginio savybės, konkuruos su itin populiaria „Redmi“ serija

Kinijos kompanija „Realme“ naujus metus pradeda ne tik su nauju šūkiu, tačiau jau netrukus turėtų debiutuoti ir visiškai nauja išmaniųjų telefonų serija. Internete jau buvo kalbama apie „Note“ serijos įrenginius, o dabar tai patvirtino ir bendrovės vadovai. Jau netrukus turėtų debiutuoti „Realme Note 1“.

Naujoji „Realme“ išmaniųjų telefonų serija turėtų konkuruoti su tokiais įrenginiais kaip „Infinix Note 30“ ar „Xiaomi“ dukterinės bendrovės „Redmi“ modeliais „Note 13“. Gamintojas kol kas neatskleidė tikslios „Note 1“ linijos debiuto datos, tačiau naujienas turėtumėme išvysti dar šį mėnesį.

Remiantis naujausia informacija, pirmasis naujosios serijos įrenginys turės 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po šiuo ekranu bus įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje dalyje rasime ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujojo „Realme Note 1“ nugarėlėje bus įmontuotos trys kameros, o pagrindinė jų turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro kamerą. Išmanusis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, taip pat ir 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas turėtų debiutuoti dar šį mėnesį, tačiau tiksli pristatymo data – neatskleidžiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas