„Realme“ ruošiasi pradžiuginti europiečius: anonsuojamas išmanusis telefonas, kuris pasiūlys puikių savybių kamerą

Lukas Snarskis

2023-12-31, 07:16

1 komentaras

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius ir dabar ruošiasi pademonstruoti dar vieną naujieną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi pradžiuginti europiečius: anonsuojamas išmanusis telefonas, kuris pasiūlys puikių savybių kamerą

Antroje šių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT5“ serijos flagmanus, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. „Realme GT5 Pro“ modelis taip pat aprūpintas ir periskopiniu teleobjektyvu, kuris tapo pirmuoju įrenginiu su tokia savybe nuo 2020 metų, kuomet debiutavo „Realme X3 SuperZoom“.

Didžiausia problema – „Realme GT5 Pro“ išmanusis telefonas yra prieinamas tik Kinijos rinkoje. Tačiau netrukus turėtų debiutuoti dar vienas naujas įrenginys, kuris pasiūlys tokio tipo kamerą, o svarbiausia – jis bus prieinamas tarptautinėje rinkoje. „Realme“ atstovai išplatino reklaminę nuotrauką, kurioje teigiama „Nėra periskopo. Nėra flagmano“.

„Realme“ neatskleidė kaip galėtų vadintis šis išmanusis telefonas, tačiau akivaizdu, kad tai bus aukščiausios klasės įrenginys. Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos nėra žinoma.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas