„Realme“ vadovas pasidalino fantastišku bendrovės pasiekimu: vos per penkerius metus užfiksuoti neįtikėtini rezultatai

Lukas Snarskis

2023-11-28, 09:01 (atnaujinta 2023-11-28, 17:50)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ vadovas pasidalino fantastišku bendrovės pasiekimu: vos per penkerius metus užfiksuoti neįtikėtini rezultatai

2018 metų gegužės mėnesį debiutavo pirmasis „Realme“ išmanusis telefonas, kuomet buvo pristatytas „Realme 1“ modelis. Tuomet šis prekinis ženklas veikė po „Oppo“ vardu, o dabar ji yra dalinai atskira bendrovė. Kad „Realme“ populiarumas nuolat auga – nėra didelė naujiena, o dabar fiksuojamas ir įspūdingas pasiekimas.

„Realme“ perkopė 200 mln. parduotų išmaniųjų telefonų ribą, o tokius rezultatus pavyko pasiekti vos per penkerius metus. Tokiomis naujienomis pasidalino bendrovės vadovas Sky Li. Tai reiškia, jog šios Kinijos bendrovės perdavimai siekė maždaug 40 mln. per metus, neatsižvelgiant, kad pirmieji metai nebuvo itin sėkmingi.

Šis prekinis ženklas geriausiai yra žinomas dėl nuolat kuriamų vidutinės klasės išmaniųjų telefonų, kurie prieinami už itin patrauklią kainą, o taip pat siūlo ir dėmesio vertas specifikacijas. Vienas populiariausių „Realme“ įrenginių – tai „Realme 11 Pro“, kurio kaina nesiekia nė 300 eurų.

Žinoma, „Realme“ sustoti neketina ir jau kuris laikas kalbama apie planus pristatyti sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Pastaruoju metu pristatoma vis daugiau tokių įrenginių, o savo progos ketina nepraleisti ir „Realme“. Apie tokius planus buvo užsiminta dar praėjusių metų lapkritį, kuomet paskelbta, jog bendrovė ruošia nebrangų sulenkiamą modelį.

„Realme“ vadovo paminėti „Realme Flip“ ir „Realme Fold“ pavadinimai veikiausiai nėra oficialūs produktų pavadinimai. Manoma, kad šiuos pavadinimus Madhavas Shethas panaudojo tam, kad sekėjai aiškiai žinotų apie ką yra šnekama. Deja, tačiau jokios papildomos informacijos nebuvo pateikta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas